21 Mayıs 2017 Pazar

PARMAK ŞEKLİ VE UZUNLUĞU



Evet yanlış okumadınız. Son zamanlarda dünyaca tanınmış üniversitelerde bile hakkında araştırmalar yapılan bir konu bu. Parmak şekli ve uzunluğu gerçekten de karakteriniz hakkında dışarıya önemli ipuçları verir. Eğer meraklandıysanız birazdan okuyacağınız bilgilerden dolayı şaşırma olasılığınız yüksek. Gelin bir göz atalım:


Baş Parmak
 
  • Eğer kalın ve sert bir baş parmağınız var ise bu ailenizden herhangi bir konuda yarar sağlayacağınızın göstergesidir. Para konularında her zaman pratik davranırsınız. Paranızı kişisel zevkler için harcamazsınız. İhtiyacınız olduğu kadar kullanırsınız. Sözünüzün eri bir insansınız.
  • Düz olmayan, ince ve esnek bir başparmağa sahipseniz yukarıda bahsetmiş olduğum şeyler sizin için tam tersidir. Siz daha çok hızlı ve rahat yaşamayı seversiniz. Para harcarken plan yapmayı pek düşünmezsiniz. Paranızı zevk aldığınız şeyler için harcamayı seversiniz.
  • Eğer baş parmağınız işaret parmağınızın ikinci boğumuna denk geliyor ve hatta onu geçiyor ise uzun sayılır. Uzun bir baş parmağı iyi şansı temsil eder. Akademik alanda başarı sağlamanız kolaydır ve hızlı ilerleme kaydedersiniz. Özgüvenli bir bireysiniz. Hayatınızda yüksek kalitede insanlar bulundurmak istersiniz. Sizden yaşlı insanların sevgisini kazanma olasılığınız yüksektir.
  • Eğer baş parmağınız kısa ise iyi yerlere gelebilmek için gençlik döneminizde iyi bir efor sarf etmeniz gerekebilir. Kariyer hayatınızda gerçekçi ve pratiksiniz. Sıfırdan başlayarak kendi servetinizi yaratma olasılığınız yüksektir

İşaret Parmağı

  • İşaret parmağı bir insanın bireysel gücünü, girişimciliğini ve özel hayatındaki ve toplumdaki baskınlığını temsil eder.
  • Yüzük parmağına oranla daha uzun işaret parmağı olan insanlar inatçı, hırslı ve zaman zaman agresif olabilirler. Ancak kolaylıkla toplumda otorite sağlayabilirler. Yöneticilik kabiliyetleri vardır. Hayat amaçları büyüktür ve aynı zamanda güce istek duyarlar. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmakta başarılıdırlar çünkü sosyal iletişim kabiliyetleri gelişmiştir. Sevdikleri için para harcamayı severler.
  • İşaret parmağının uzunluğu orta parmağının uzunluğuna denk olan insanların diğer insanlara göre daha fazla para kazanma olasılığı vardır ancak kazandıkları parayı çabuk harcarlar. Yani para biriktirmek onlar için zordur.
  • Yüzük parmağına oranla daha kısa işaret parmağına sahip olan insanlar yaratıcı ve artistik kabiliyetleri yüksek insanlardır. Ancak bu yaratıcılıkları her zaman toplum tarafından fark edilmez veya takdir edilmez. Zaman zaman başkalarından iltifat duymaya ihtiyaç duyabilirler. Liderlikten çok verilen işi iyi yapmaya odaklanırlar. Yüzün parmağı orta parmakla eşit uzunlukta olan kişilerin iyi bir aktör veya şarkıcı olma olasılığı yüksektir.  

Orta Parmak

  • Orta parmak ne kadar düz, uzun ve yuvarlak olursa o kadar iyi bir kariyer, kazanç ve evlilik verir.
  • Eğer orta parmak çok kısa ve işaret parmağına doğru eğimliyse bu insan iş hayatında inatçı bir tutum sergiliyor demektir. Eğer yüzük parmağına eğimliyse kişi ailesine bağımlıdır.
  • Eğer orta parmak eşit olmayan bir biçimde kalınsa bu sabırsız ve fevri bir kişiliğe işaret eder. Bu tarz insanlar duygularını kontol altına almazlarsa ilerde pişman olacakları hatalar yapabilirler.
  • Orta parmağı diğer parmaklara göre daha uzun insanların orta yaşta getirisi yüksek bir işe, varlığa ve sağlıklı bir vücuda sahip olma olasılıkları daha yüksektir.
  • Eğer orta parmak diğer parmaklara göre kısa veya eşit uzunlukta ise bu insanlar işlerini yaparken sabırsız olurlar ve sık sık durumlarından şikayet ederler. Sık sık iş değiştirebilirler. Stabil bir hayatları olur. Aşkları derin olduğundan başlarına gelebilecek tehlikeleri göremeyebilirler.
 
Yüzük Parmağı

·       Eğer yüzük parmağı orta parmağa doğru eğimliyse bu kişiler ailelerine için sorumluluk almayı severler.

·       Eğer yüzük parmağı serçe parmağa doğru eğimliyse bu kişiler çocuklara düşkün olur ve onlara çok değer verir.

·       Yüzük parmağı orta parmakla eşit uzunluktaysa bu kişiler kumara düşkün olabilirler. İş dünyasında yatırım yapmayı severler ancak bu konuda çok da güvende hissetmezler. Eğer dikkatli olmazlarsa mal varlıklarını kaybetme olasılıkları vardır.

·       Diğer parmaklara oranla daha uzun bir yüzük parmağına sahip olan insanlar kariyerleri hakkında sıradışı bir içgörüşe sahiptirler. Planlarını adım adım uygularlar ve insanların etkisinde kalmazlar. Aynı zamanda romantik insanlardır ve estetiğe düşkündürler.

·       Daha kısa yüzük parmağına sahip olan insanlar daha bireyseldir ve hayatta ayaklarının yere basmasını isterler. Risk almaktan hoşlanmazlar. Aşk hayatında daha gerçekçi ve bu yüzden daha stabil bir hayatları olur.


Serçe Parmağı

·       Eğer serçe parmağı çok kısa ve eğri ise bu kişiler çocuklarının sağlığına çok dikkat etmelidirler.

·       Yüzük parmağının ilk boğumundan daha uzun bir serçe parmağa sahip olan insanlar başarılı olmaması imkansız gibidir.

·       Uzun, düz ve yuvarlak hatlı serçe parmağı mükemmel bir iş kapsitesini ve sosyal becerileri temsil eder. Yaşlılıkta iyi bir şansa ve sağlıklı bir vücuda işaret eder.

·       Eğer serçe parmağı eğik ve yüzük parmağının ilk boğumundan kısa ise bu insanlar finansal alanda şanssız olur.
  • Daha kısa bir serçe parmağına sahip olan insanlar dürüst olurlar ve sabit bir gelirleri olur. Sevdiklerine karşı duyguları derin bile olsa bu duyguları ifade etmekte zorlanabilirler.

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder