19 Mayıs 2017 Cuma

EL ŞEKLİNİZ

Merhabalar. Bugün sizlere el şekillerinden bahsedeceğim. El çizgilerinizin sizin hakkınızda vereceği ipuçları büyük olmasına rağmen yorumcuların genelde ilk dikkat ettiği şey aslında el şeklinizdir. Parmak ve avuç uzunluklarına göre 4 çeşit el şekli belirlenmiştir: Hava, toprak , ateş ve su. Gelin hep birlikte el şekillerinin özelliklerine bir göz atalım:



Hava

Kare şeklinde bir avuç ve uzun parmaklarınız var ise hava el şekline sahipsiniz demektir. Bu el şekline sahip insanlar kolay sosyalleşebilir ve entelektüellerdir. Sık sık değişim ihtiyacı duyarlar. Yeni fikirlere açıktırlar. Hayatlarının hareketli geçme olasılığı yüksek olduğundan fazla strese girebilirler. İletişim yetenekleri kuvvetli insanlar olduğundan çeşitli sosyal mesleklere yönelebilirler. Ancak meşgul insanlar oldukları için uzun süreli ilişkiler konusunda sıkıntılar yaşayabilirler.

Toprak

Eğer kare bir avuca ve avucunuza oranla daha kısa parmaklara sahipseniz doğru adrestesiniz. Bu tip ele sahip insanlar pratik ve farkındalıkları yüksek insanlardır. İşlerine kolayca odaklanabilirler. Bazen dışarıya açık yapıları olurken, bazen ise iç dünyalarına yönelirler. Dürüstlük ve sağduyuları yüksek insanlardır. Ciddi bir yapıları olabilir. Romantik sayılmazlar ancak güvenilirlerdir. Aynı zamanda kolay anlaşılabilirler fakat çevrelerine bağımlı insanlar olabilirler. Bu yüzden zorunda kalmadıkça değişiklikler yapmayı pek tercih etmezler.

Ateş

Uzun(dikdörtgen) bir avucunuz ve kısa parmaklarınız var ise siz ateş el şekline sahipsiniz. Bu el tipine sahip insanlar risk almayı severler ve enerjiktirler. Aşkları çabuk alevlenip sonra bir anda sönebilir. Fikir insanı değillerdir. Daha çok harekete geçmeyi severler. Pozitif ve özgüvenli insanlardır. Liderlik kabiliyeti görülebilir ancak sabırsız olabilirler.

Su

Uzun bir avuca ve uzun parmaklara sahipseniz su el şekline sahipsiniz. Bu tip ele sahip insanlar duygusal ve hassas olurlar. Zorlu durumlar karşısında soğukkanlılıklarını korumak hususunda sıkıntılar yaşayabilirler çünkü duyguları ağır basabilir. İlgili ve şefkatli olurlar. Hassas ve romantiktirler. Aynı zamanda ilişkiler konusunda idealist davranırlar. Kolayca diğer insanların etkisi altında kalabilirler. Yaratıcı insanlardır. Duygularını yaratıcı aktivitelerle yansıtırlarsa çok başarılı eserler ortaya çıkarabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder